Дигитална агенция WebTact

Морски хора, на разположение на света

Намираме се в морски Бургас – където алтернатива на пълноценния ни екип липсва. С WebTact бизнесът избира дигитална агенция, в която зад всеки един процес стои поне един съответен професионалист, който знае много добре какво прави.

Работим ефективно дистанционно с клиенти от буквално цял свят. Заедно, ние сме дигитална сила, с която на своя страна получавате десетки дипломи, години опит, креативност, отдаденост – за вашата кауза и бизнес.

Мотивите да създадем WebTact

Събра ни идеята да предложим обща качествена дигитална услуга, вместо да работим „на парче“, всеки единствено в неговата част. Ние сме точните професионалисти, които заедно формират пълноценния екип, необходим за да изработи качествено във всеки един аспект уеб платформа – корпоративен сайт или електронен магазин и да се грижи за рекламата, поддръжката, оптимизацията и възходящото ѝ развитие.

Инициативата да ни събере в общо супер ядро принадлежи на Николай Кадийски – човекът, който спокойно може да продаде не един, а два хладилника на ескимос и управлява процесите и хората в бизнеса като шахматист.

Дигитална сила за вашия бизнес

Ние сме вашият личен профилиран екип, който ще се погрижи звездата на вашия бизнес да светне ярко сред конкурентите в дигиталната среда. Избирайки нас за своя проект, получавате кумулативен ноу-хау, който работи само и единствено за вашия успех!

За последният месец имаме

0
нови проекта
0
различни кампани
0
социални поста
Нашият екип
Николай Кадийски

Лицето на екипа

Лицето на екипа. Управляващ партньор в два собствени онлайн и офлайн бизнеса. Член на борда на Digital Sea и организатор на събития. 6+ г. опит в сферата на дигиталния маркетинг, управление на социални мрежи и реклами в Facebook Ads. 12+ г. опит като предприемач: бизнес развитие и оптимизиране на процеси.

Виктория Гроздева

Графичен - уеб - UI/UX дизайнер

От 10+ г. помага на стартиращи бизнеси да изградят печеливша бранд визия. Перфекционист с афинитет към типографията и цветовете и университетски дипломи по графичен дизайн и анимационно кино. Изработва от лога и CMS сайтове до илюстрации и печатни материали. Накратко: Уау!

Цветелин Делчев

Web Development

Дигитална звезда. Разработчик и оптимизатор от 12+ години. Wordpress с Woocommerce, Joomla! и Opencart магьосник. Точният човек за изработка на „уау“ корпоративен сайт или онлайн магазин. Допълнителен плюс: обича вицове за програмисти.

Мария Янкова

PPC реклами

Създава ефективни Google Ads и Facebook рекламни кампании. Обгрижва успешни популярни и продаващи бизнес Google и фейсбук профили. Постоянно допълва знанията и уменията си с различни допълнителни обучения – дигитален маркетинг, графичен дизайн и други. Супер сила за PPC и социалните медии!

Мария Петрова

PR, копи и контент автор

В началото, бе словото. Изгубена в думите. Създава текстове които представят и продават. Разказва истории на бизнеси, личности, продукти – защото добрата комуникация, доброто съдържание и добрата репутация определено имат значение.

Георги Герганов

LinkedIn и имейл маркетинг специалист

Магистър по икономика и маркетинг на бизнеса. 15 г. опит в управлението на компании у нас и в чужбина. Специализирал в сферата на туризма в Маями към Carnival Corporation & plc. Търговски представител на FIAT group. Директор продажби недвижими имоти в Лондон. Представител на Kubota Corporation за България. Мениджър проучване на пазари за международен холдинг със седалище Лондон. Надгражда знанията си за успешните продажби с иновативни курсове и обучения в сферата на дигиталния маркетинг.

Веселина Загорчева

Графичен - уеб - UI/UX дизайнер

Голямата ѝ страст са изкуствата, които логично я водят към професионална реализация в полето на графичния и уеб дизайн. Обича предизвикателствата и успешно спечелените с индивидуален подход, качество и доволни от работата ѝ бизнеси. Създава дизайни за лога, печатни и рекламни материали, социални мрежи, опаковки, илюстрации. Занимава се професионално и с видеообработка.

Николай Николов

SEO и Маркетинг специалист

След като завършва бизнес администрация в университета, решава да стъпи на ново интересно поле, в което да се развива: дигиталния маркетинг. Преминава успешно през модули като Marketing Basic, Content Marketing, Marketing Fundamentals и всякакви други ноу-хау територии с „маркетинг“ вътре и окончателно решава, че точно с това иска да се занимава. В момента е практик, който продължава да надгражда знанията и уменията си. Междувременно, докато почива този морски екстроверт играе футбол, тенис на маса, плажува и пътува. Наше момче.

Не отлагайте за утре

Развийте пълния потенциал на бизнеса си още днес!

Защо да изберете нас

професионален екип

индивидуален подход

гъвкавост и адаптивност

креативност и вдъхновение

иновативни out of the box решения

дигитални стратегии

работа за вашия успех и растеж

ноу-хау на който да разчитате

отлична комуникация

доверен партньор

цялостни решения

добавена стойност към всеки проект